Klik hier voor het FOTO-ALBUM van het H-nestje!

Op maandagochtend 5 augustus 2019, dag 65 van de zwangerschap werd ik wakker door Felisa, ze maakte een beetje aparte miauw geluidjes, anders dan anders. Ik was gelijk alert, dus direct eruit, gedoucht en ik was er klaar voor... Maar er kwam niets. Wel bleef ze onrustig. Ze bleef bij me in de buurt en was continue aan het miauwen. Het kon nooit lang meer duren...
Rond 16.15 uur ging ze in de krabton liggen en zag ik de eerste lichte weeën. Ik heb haar meegenomen naar de werpkist en rond half 6 kreeg ze de eerste persweeën. Rond 17 uur zag ik de vruchtblaas. Om 17.41 uur werd uiteindelijk het eerste kitten geboren. Hij moest van ver komen, pfoe, maar uitendelijk piept hij en komt hij op gang. Felisa doet rustig aan en heeft nog geen nieuwe weeën, dus maar even een bordje Hills A/D gegeven. Rond half 7 beginnen de weeën weer en om 18.37 uur wordt kitten 2 geboren. Een kleintje, 82 gram. Weer een kater als ik het goed zie. Felisa neemt weer haar tijd en pas om half 8 komen de weeën weer op gang en wordt om 19.44 uur een dikkerdje geboren, 112 gram en weer een kater. Inmiddels is het 20 uur en is het weer tijd voor een bordje eten. Dat gaat er wel in bij Felisa en ik heb ook maar even snel weer wat gegeten. Felisa is een beetje aan het dutten, maakt nog geen aanstalten, maar ik zie nog wel wat bewegen in haar buik. Rond half 10 beginnen de weeën dan toch weer en wordt om 21.38 uur het vierde en laatste kitten geboren. Ik dacht nog even dat er nog een zou komen, maar om 23.03 uur komt de laatste placenta en dan is Felisa klaar. Tijd om te genieten van haar 4 kittentjes, wat volgens mij allemaal kereltjes zijn...

Hieronder vind je het verdere dagboek van de kittens. Bovenaan vind je de meest recente dag!

Op dit moment zijn alle kittens in optie. Over een week of 5/6 komen hun wellicht toekomstige baasjes kennis maken!

Naam

Geslacht / Kleur
Geboorte
gewicht
Gewicht met 3 weken
Gewicht met 6 weken
Gewicht met 9 weken
Gewicht met 13 weken
Besproken?

Hermoso

Kater / blauw 85 gr. 331 gr. 528 gr. 926 gr. 1490 gr. Besproken

Hermano

Kater / blauw 82 gr. 322 gr. 666 gr. 1227 gr. 2031 gr. Besproken

Hombre

Kater / blauw 112 gr. 349 gr. 691 gr. 1213 gr. 1938 gr. Besproken

Hocico

Kater / blauw 87 gr. 335 gr. 630 gr. 1147 gr. 1963 gr. Besproken

Optie: Er is voorlopig een optie op het kitten, totdat de eventuele nieuwe baasjes zijn wezen kijken en een keuze hebben gemaakt.
Besproken: Het kitten is definitief besproken en heeft nieuwe baasjes gevonden.

 


KITTENDAGBOEK

20 november 2019 ~ Verhuisd!
Alle kittens zijn verhuisd naar hun nieuwe huisjes. Afgelopen vrijdag is Hombre als eerste verhuisd. Hij woont nu bij Gaudí uit het nestje van vorig jaar en gaat voortaan als Buddy door het leven. Zondag zijn Hermano en Hocico samen verhuisd. Zij heten nu Herman en Coos. Zo fijn dat die 2 samen blijven. Volgende maand kijken we wanneer Coos geopereerd zal worden aan zijn open gehemelte. En als laatste is vandaag Hermoso, die nu Mylo heet, verhuisd naar Ede. Zijn baasjes moesten nog wat langer geduld hebben, omdat hij iets ontstoken oogjes had. Gelukkig was dat nu helemaal over en kon hij ook verhuizen naar zijn forever home! De eerste berichten en foto's van allemaal zijn allemaal positief, dus dat komt goed. Lieve boeven, wat ga ik jullie missen. Wat waren jullie lief, ondeugend en knap. Het ga jullie goed bij jullie nieuwe baasjes! Ik weet zeker dat dit goed komt, want ik heb weer de liefste baasjes voor jullie uitgezocht ;)

11 november 2019 ~ 14 weken oud
14 weken oud... Het laatste stukje in het dagboek... De afgelopen week was de laatste volle week van de kittens hier. Nog een paar dagen hier en dan gaan de mannen verhuizen! Wat is de tijd voorbij gevolgen zeg. Vrijdag gaat Hombre als eerste verhuizen, zaterdag vertrekt Hermoso naar Ede en zondag gaan de broers Hermano en Hocico samen verhuizen, een paar straten verderop. De mannen zijn er wel klaar voor... Felisa is er wel klaar mee en ik... ik ben er nog helemaal niet klaar voor, haha! Komende week de laatste dingen in de informatiemappen doen, donderdag ben ik lekker vrij om de kittenpakketten te maken en dan tsja, dan moet ik er toch ook echt aan geloven... Elk nestje weer is het lastig, maar ook dat hoort bij fokken!
De laatste ...-weken-oud-fotoshoot is ook weer gemaakt en staat in het foto-album. Wat was het lastig, vooral Hermoso had er geen zin in bij zijn individuele shoot en Hombre wilde er elke keer vandoor bij de groepsfoto... Drakies...! Maar de foto's staan weer in het foto-album!

4 november 2019 ~ 13 weken oud
En toen was het alweer november en zijn de kittens alweer 13 weken oud. De tijd vliegt... De mannen groeien en groeien en hun stoeispelletjes worden ook steeds ruwer. Af en toe wordt er luid gemiauwd door de broers, omdat ze in elkaars buik en balletjes zitten te happen. En met Bibi kunnen ze er ook wat van. Die wil ze lekker poetsen, maar de mannen zetten dan de aanval in hoor. Ze laten zich niet zomaar meer vertroetelen door tante Bibi! Maar na een lekkere stoeipartij, vinden ze een poetsbeurtje dan toch ook wel lekker.
Zo nu en dan krijgen ze de kans om bij mams Felisa nog even wat te sabbelen en daar wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt, met 4 keihard spinnende motortjes als gevolg, want spinnen dat kunnen deze 4 mannen als de beste.
Afgelopen vrijdag heb ik nog een leuke groepsfoto gemaakt van het hele stel op de kist. Die groepsfoto lukte gisteren dan weer niet zo goed, want heel veel geduld met foto's maken hebben de mannen niet meer. Ze springen het liefst zo snel mogelijk van de tafel af, om vervolgens op onderzoek uit te gaan in de slaapkamer... Het resultaat van de 13-weken shoot staat weer in het foto-album!


28 oktober 2019 ~ 12 weken oud
Pfoe, dat was me het weekje wel zeg... Veel om over na te denken en emo
ties die alle kanten op schieten. Want een kitten met een open gehemelte, het is nogal wat. Misschien te opereren, misschien kans op allerlei complicaties, misschien niet te opereren? In ieder geval moeten we nog even wachten, zodat hij ietsje groter is, ze het beter kunnen beoordelen en het narcoserisico wat kleiner is. Zijn nieuwe baasjes willen hem nog steeds, ondanks zijn 'mankement'. Ongelofelijk en zo bijzonder vind ik dat, want het is toch echt een 'probleemkatje'... En er staat hem nog heel wat te wachten, maar we gaan het samen doen en we hopen op het beste voor dit ventje! Dat hij zijn gouden mandje heeft gevonden samen met zijn broer Hermano is wel meer dan duidelijk, het is een diamanten mandje...!

Vandaag zijn we met het hele spul naar de dierenarts geweest. Ze zijn weer allemaal gecheckt en hebben hun 2e enting gekregen. Dat is ook weer achter rug! Bij Hocico staat nu in zijn paspoortje "Schisis pal. molle", of te wel open gehemelte in het zachte gedeelte. Bizar toch? Dat ie gewoon zonder al te grote problemen de 12 weken heeft gehaald en 1,77kg weegt?!!
Ook Felisa was mee en haar baarmoeder was gelukkig weer goed en voelde soepel aan. Dat is dan wel weer een zorg minder!!

De fotoshoot deze week heb ik vandaag gemaakt en is in Halloween stijl gemaakt, omdat het deze week Halloween is. Het is misschien wel mijn leukste fotoshoot ooit... ;)
De foto's staan weer in het foto-album, samen met wat foto's van bij de dierenarts vandaag!

21 oktober 2019 ~ 11 weken oud
Sjonge, 11 weken oud alweer. Wat vliegt de tijd en wat worden ze groot. Het 'echte kitten' lijkt er af, nu de oogjes al mooi oranje beginnen te kleuren. Het zijn een stel doerrakken bij elkaar hoor, die de woonkamer en de gang doorscheuren, het liefst nog met tante Bibi, hoewel die wel heel hard kan rennen en hoog kan springen, waar ze ook wel een beetje van onder de indruk zijn dan...
Afgelopen dinsdag is Felisa naar de dierenarts geweest voor haar derde injectie voor de baarmoederontsteking. Deze was gelukkig al een heel stuk kleiner. Nu nog een paar dagen antibiotica en dan is ze er hopelijk vanaf.

Vandaag ook bericht gehad over Hocico: ik moet het allemaal even laten bezinken, pfff.... en dan een keuze maken.

De fotoshoot heb ik gisteren weer gedaan. Ik heb ze maar in een bakje gezet, zodat ze nog enigszins bleven zitten... Ok, die bakjes had ik al wel een keer gebruikt, maar ze zijn zo leuk en dan nu met een groene achtergrond. Ik vond dat dat nog wel een keer kon... ;) De foto's staan weer in het foto-album!

20 oktober 2019 ~
Poco Loco's Hocico
Zo op het eerste gezicht een lief, mooi, ondeugend en gezond Britten-kitten, bijna 1500 gram, nog geen 11 weken oud. Voor niets of niemand bang en nieuwsgierig naar de wereld om zich heen. Aan de buitenkant niets opmerkelijks te zien, maar aan de binnenkant... dat is een ander verhaal.
Sinds gisteren weet ik dat hij een open gehemelte heeft. Sinds gisteren?!! Ja, sinds gisteren, ontdekt op bijna 11 weken oud. Hoe kan dat? Dat is inderdaad de grote vraag.

Toen hij met 3,5 week aan de pap en het vlees ging, nieste hij na het eten. Niet iets heel geks, misschien zat hij met z'n neus te diep in de pap? Het zal wel overgaan dacht ik. Na 6 weken had hij het nog steeds, dus toch maar even naar de dierenarts. Alles gecheckt, ook zijn gehemelte, niets opvallends, geen bijzonderheden. Met zijn eerste enting op 9 weken weer helemaal nagekeken. Geen bijzonderheden. Waar zou dat niesje dan toch vandaan komen? Neusdruppeltjes gekregen, maar het verbeterde niets.
Afgelopen dinsdag nog eens naar de dierenarts, want hij was wel erg aan het knorren, net een varkentje. Weer alles gecheckt in z'n bekkie en neus. Niets te zien, dus een afspraak gemaakt om alles maar eens goed te checken onder narcose.

Vrijdagavond was hij even niet fit, wilde niet eten. Dus wat neusdruppeltjes gegeven en ik keek in z'n bekkie. Waarom weet ik nog steeds niet... Toen zag ik het. Achter z'n tong, een spleet, een gat. Oh nee, dus toch... 2 uur later at hij zijn bordje vlees gewoon lekker op en speelde weer uitbundig in de woonkamer. Niks aan de hand, maar eigenlijk ook wel...
Zaterdagochtend toch maar weer naar de dierenarts, die kon het nu ook zien en dus werd het bevestigd, een open gehemelte, helemaal achter in z'n bekje, al die tijd super goed verborgen achter z'n tong. Zoveel vragen. Hoe kan dit, heeft hij pijn, hoe kan hij hiermee al bijna 11 weken rondlopen zonder al te veel problemen? Speels, eet en drinkt goed, groeit goed, vrolijk... Bizar...

Een spannende, maar ook onzekere week breekt aan. Mijn dierenarts heeft contact gelegd met een kno-arts, de beste op dit gebied volgens haar, in Utrecht. Hopelijk kan hij meer vertellen en nog meer hoop ik dat hij dit kan oplossen. Want Hocico is een wondertje én een vechter en dus vecht ik voor en met hem mee!!

14 oktober 2019 ~ 10 weken oud
De mannen hebben geen last gehad van hun enting. Ze spelen, eten, groeien, zijn ondeugend en doen gewoon hun ding. Hocico nog steeds niet bang voor de stofzuiger, wat is dat leuk met hem, want hij volgt de stofzuiger overal, ok, dat is ook wel een beetje onhandig, haha. Hij moet overal bij zijn en wil niets missen van de actie. Hermoso is een kleine knuffelkont. Hij komt 's avonds luid miauwend op de bang even een knuffel halen en kan dan heel hard spinnen. Hermano was de kleinste van het stel, maar inmiddels al een heel tijdje de grootste van het viertal, wat kan hij eten zeg. Altijd met zijn neus vooraan en luid miauwend als het etenstijd is! Grote kat, maar klein hartje, want hij is wel wat verlegen en moet het allemaal eerst even op zijn gemakje bekijken. En dan hebben we Hombre nog, de makkelijkste van het stel! Laat zich lekker oppakken en knuffelen en gaat er vervolgens met dolle bokkesprongen weer vandoor, haha. Ja, ze doen het prima allevier...!
Ook met Felisa gaat het goed gelukkig! Ze lijkt geen last te hebben van haar baarmoederontsteking en zie ik gelukkig ook weinig afscheiding meer. Dat lijkt dus een stuk beter te gaan. Morgen voor controle naar de dierenarts!
De fotoshoot hebben we gisteren ook nog gemaakt, ze staan er weer op, maar man man, het kostte wat moeite, want wat waren ze druuuuuuuk! Pffff.....
Het resultaat staat in het foto-album!

7 oktober 2019 ~ 9 weken oud
Vandaag was een 'spannende' dag voor de mannen: voor het eerst in de auto naar de dierenarts voor hun check, eerste enting en chip! Maar wat waren ze stoer zeg! Ze hebben alles heel cool ondergaan. Hermoso heeft wel flink lopen mauwen in de auto, maar eenmaal bij de dierenarts hebben ze de spreekkamer goed onderzocht. Om de beurt zijn ze allemaal goed bekeken, de oogjes, hun bekkies, de oortjes, er is naar de hartjes geluisterd en ja het zijn allemaal mannen met 2 balletjes ;)
Ze zijn ook allemaal netjes gewogen en vervolgens hebben ze hun enting en chip gekregen. En hoe dik die naald ook is, ze hebben geen van allen een kik gegeven, hoe stoer?!!
Dus ik ben heel trots op dit koppeltje!
Alleen mama Felisa doet het wat minder op dit moment. Ze heeft een open baarmoederontsteking en krijgt antibiotica. Ik hoop dus dat dat snel aanslaat. Gelukkig is ze er niet ziek van, ze heeft geen koorts en eet en drinkt nog goed gelukkig!
De kittens heb ik vanmorgen ook nog even op de foto gezet. We hebben alleen geen groepsfoto gemaakt, want ze waren zóooo druk! Gelukkig heb ik afgelopen vrijdag wel een heleboel leuke groepsfoto's gemaakt, ook die staan in het foto-album!

30 september 2019 ~ 8 weken oud
Als het allemaal goed gaat, is er weinig te melden. Het zijn 4 heerlijke boefjes, die volop op ontdekking zijn, lekker spelen, hun vleesje netjes eten en hun melkje nog lekker bij mama Felisa drinken. Ze klimmen inmiddels ook tot bovenin de krabpaal, Hocico zat daar vorige week donderdagavond als eerste. Wat een clowntje is dat ook, ik moet zo lachen om dat beestje! Hermano is de vreetzak van het stel, die eet zijn portie vlees altijd helemaal op en het liefst ook nog wat van z'n broers. Hij woog vanmorgen dan ook het zwaarst en is als eerst de 1kg gepasseerd en woog 1030 gram. Hij wordt op de voet gevolgd door Hombre met 987 gram. Hombre is de eerste en tot nu toe de enige die ik al echt lekker brokjes heb zien eten. Hocico weegt nu 954 gram en Hermoso is nog steeds de kleinste van het stel met 811 gram. Bibi is elke dag weer stapelgek op haar 'neefjes'. Ze blijft ze maar poetsen, wat een tante!
Gisteren heb ik ook weer een fotoshootje gedaan met de mannen! En zelfs de groepsfoto is weer aardig gelukt. Dat valt niet mee hoor, met 4 van die druktemakers! Je vindt de foto's weer in het foto-album!

23 september 2019 ~ 7 weken oud
Er was geen houden meer aan... Vorige week dinsdag kwam ik thuis uit het werk en lagen er maar 3 kittens in de bench. Meneer Hermoso lag prinsheerlijk op de bank en rekte zich parmantig uit toen ik hem toe sprak. Vanwege het kittenbezoek die avond voor Hermano en Hocico, wilde ik toch even stofzuigen. Dus Hermoso terug gezet in de bench. Binnen een paar minuten demonstreerde Hocico hoe Hermoso uit de bench was ontsnapt en volgde Hermoso ook weer. Een paar keer jumpen en ze sprongen zo met z'n 2en over de plastic afscheiding. Wat een boeven... Ik heb nog een poging gedaan met karton om de ontsnap-pogingen tegen te gaan, maar vanaf donderdag middag is de bench open en lopen ze vrij door de woonkamer! En dat bevalt ze wel. Ze spelen lekker overal en slapen heerlijk met zn 4-tjes in de krabpaal.
Ook Hermano en Hocico zijn besproken en wat vind ik het super leuk om te melden dat ze samen mogen verhuizen. En wat heb ik moeten lachen om hun toekomstige roepnamen; Hermano wordt Herman en Hocico wordt Coos! Zo grappig!
Gisteren ook weer een leuke fotoshoot gedaan met de mannen; ze hebben wel bewezen dat het stoere skater-boys zijn! ;) De foto's vind je weer in het foto-album!

16 september 2019 ~ 6 weken oud
En we zijn alweer een weekje verder. Wat gaat de tijd met kittens toch altijd snel. Inmiddels lopen de mannen al lekker door de woonkamer heen als ik thuis ben. Ze vliegen dan alle kanten op en zijn volop aan het ontdekken. Ze klimmen op de bank en spelen met elkaar in de krabpaal. Die is inmiddels uitgebreid met een kleinere krabpaal erbij, zodat de hoogtes wat minder hoog zijn. En die kleine paal wordt dan ook volop benut om hogerop te komen. Omhoog lukt wel, maar omlaag hebben ze echt nog wel hulp nodig en dat laten ze dan weten met luid gemiauw. Met wat hulp van mij komen ze dan ook beneden. Brokjes eten ze nog niet, maar het vlees gaat er aardig in, maar er gaat niets boven mama Felisa's melk...!
De mannen hebben afgelopen weekend ook hun eerste bezoekjes gehad. Hombre en Hermoso hebben hun gouden mandjes gevonden en dinsdag komen de toekomstige baasjes van Hermano en Hocico kijken.
De fotoshoot hebben we nog een beetje in zomerse stijl gedaan... Kijk maar gauw in het foto-album!

9 september 2019 ~ 5 weken oud
De mannen drinken bij mama, eten een vleespapje, spelen, slapen, stoeien en dat herhaalt zich en zo zijn ze alweer 5 weken oud. Zodra ik thuis ben, kunnen de mannen de bench uit, maar wat doen die braverikken steeds? Zodra ze hun vleesje op hebben, lopen ze vaak uit zichzelf weer naar de bench en gaan daar spelen of weer dutten... Er wordt dus nog niet heel veel ontdekt in de woonkamer... Hermoso is nog steeds de enige die de bank op klimt en daar dan 's avonds ook lekker blijft liggen om te knuffelen. Hombre zat van de week wel op het eerste level van de krabpaal, maar verder gaan ze nog niet. De poepies gebeuren al netjes op de kattenbak, de plasjes zijn een ander verhaal. Die worden ook nog wel eens gedaan tussen het speelgoed of gewoon in de etensbak bovenop de brokjes... Ach ja, waarom ook niet, die eten ze toch nog niet...
Gisteren weer de fotoshoot gedaan en omdat ze alle kanten op wandelden, heb ik ze maar ergens in gezet, dat lukte beter! De foto's staan weer in het foto-album!

2 september 2019 ~ 4 weken oud
En toen was het alweer september! De kittens zijn vandaag 4 weken oud. Afgelopen week zijn ze verhuisd naar de bench en ze vermaken zich daar prima met alles wat ze kunnen ontdekken. Ze hebben afgelopen donderdag voor het eerst pap gegeten. Dat gaat er best in, alleen Hocico moet er nog niet veel van weten. Die kleine Hermano vindt het dan wel weer super lekker, dus die heeft inmiddels al z'n twee broers Hermoso en Hocico ingehaald met z'n gewicht! Hermano woog vanmorgen 426 gram. Hombre is nog steeds de zwaarste met 459 gram. Hermoso woog 405 gram en Hocico 411 gram. Ze zitten dus allemaal aardig bij elkaar in de buurt qua gewicht. Hocico heeft woensdag al eerste geplast op de kattenbak! Hij was helemaal trots, haha. Een paar keer per dag mogen ze nu ook al even de bench uit en dan kunnen ze de woonkamer verkennen. Hermano is de grote onderzoeker van het stel en loopt zo overal heen! Stoere vent! En Hermoso is vanavond als eerste de bank opgeklauterd! Ook een mijlpaal!
De 4-weken oud fotoshoot is weer superleuk gelukt, al zeg ik het zelf...! De foto's zijn gisteren al gemaakt, aangezien ik nu weer werk op maandag... Je kunt alle foto's bekijken in het foto-album!

26 augustus 2019 ~ 3 weken oud
Op deze warme 26e augustus zijn de kittens 3 weken oud, ik ben blij voor Felisa dat het met de bevalling niet zo warm was! Vandaag heb ik de kittens verhuisd van de werpkist naar de bench. Het bevalt ze er prima. Ze gingen gelijk al een beetje spelen met de speeltjes die in de bench liggen en Felisa lijkt het ook best te vinden. Die ging er gelijk lekker bij liggen. En de andere katjes springen de bench af en toe ook in om wat kittenbrokjes te jatten... hmmm, niet helemaal de bedoeling.
Afgelopen week zijn de kittens niet vet veel aangekomen. Het wordt dus tijd voor pap, waar ze komende week kennis mee zullen gaan maken. Benieuwd wat ze daar van gaan vinden...
De fotoshoot was in mijn gedachte leuker dan in werkelijkheid; kittens op een strandstoeltje... Alleen Hermoso en Hermano wilden meewerken, de andere 2 mannen vonden het een minder goed idee... Hoe de foto's zijn geworden kun je in het foto-album terug zien!

19 augustus 2019 ~ 2 weken oud
Ik ga dit vast weer heel vaak zeggen, maar de tijd met kittens vliegt echt om. Vandaag zijn ze alweer 2 weekjes oud. Afgelopen week zijn de oogjes open gegaan. De kleine Hermano was daar het eerste mee en kon al lekker om zich heen kijken, terwijl bij zijn broers de oogjes nog hartstikke dicht zaten. Donderdag volgden er wat kleine spleetjes bij de anderen en vrijdag had iedereen ze open! Dan zijn ze gelijk zoveel leuker en beginnen ze ook direct wat wijzer te worden en wat meer rond te stappen. Ze zijn vandaag dan ook verhuisd naar het grotere gedeelte van de werpkist, zodat ze iets meer ruimte hebben om te wandelen. De oogjes open houden is vooral voor Hermoso en Hocico wat lastig, zij hebben wat plakoogjes, maar dat maken we goed schoon zodat zij ook lekker de wereld kunnen blijven bekijken!
Ze zijn ook weer lekker gegroeid afgelopen week, Hermoso weegt inmiddels, 269 gram, Hermano 254 gram, Hombre is nog steeds de dikste met 292 gram en Hocico weegt nu 276 gram.
We hebben vanmorgen ook weer snel een fotoshootje gedaan en die foto's vind je weer terug in het foto-album.

12 augustus 2019 ~ 1 week oud
De eerste week bestaat uit slapen en drinken bij mama en dat hebben de kleintjes dan ook volop gedaan. Ze zijn mooi gegroeid allemaal. Ook nr 2 die in het begin moeilijk op gang kwam met groeien, heeft het aardig ingehaald toen hij door had hoe het flesje werkte. Het flessen ben ik dan nu ook weer een beetje aan het afbouwen, want inmiddels drinkt hij ook heel goed bij mams Felisa! Ze wogen vanmorgen 166, 159, 207 en 192 gram. Piepen kunnen ze allemaal als de beste, en hard soms... Pfoe, net als mama Felisa en haar broers toen ze nog klein waren! De oogjes zullen komende week ook wel open gaan, want ik zie af en toe al wat traantjes...

1 week oud en nog steeds zijn het allemaal katers ;) en dus is het tijd om hun namen te onthullen. Nou dat was lastig hoor, Spaanse namen met een H... Maar goed, ik heb 4 leuke namen met passende betekenissen gevonden! Ik heb gekozen voor Hermoso, wat 'mooi' betekent, Hermano, betekent 'broer', Hombre wat 'man' betekent en nr 4 heet Hocico wat 'snuit of snoet' betekent!
In het foto-album vind je de 1-week-oud-fotoshoot! Zijn het geen muppies?!

9 augustus 2019 ~ 4 dagen oud
Wat is Felisa een lieve en toegewijde moeder. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, omdat zij vorige jaar 15 weken lang alleen maar heeft geblazen en gegromd naar de kittens van Bibi. En nu is ze niet bij haar eigen kleintjes weg te slaan.
Kitten nr 2 had wat opstartproblemen en zat gisteren nog steeds op zijn geboortegewicht, dus die ben ik gaan flessen. In het begin moest ie niets weten van het spuitje, maar nu heeft hij het door en komt hij ook netjes aan. De rest groeit ook goed en doet het goed. Het is weer lekker genieten van dit kleine spul!