Dieren voelen zich in hun eigen omgeving het meest op hun gemak. Daarom kom ik met mijn mobiele fotostudio bij jou thuis.
Voor het opbouwen van de studio heb ik een ruimte nodig van minimaal 2 bij 3 meter en een grote (keuken)tafel, van minimaal 1,40m breed. E
en eventuele lamp mag niet in de weg hangen.
Achter deze tafel bouw ik de achtergrondset op, voor de papierrol. Daar omheen stel ik de flitsset op. In deze ruimte moet ook een stopcontact aanwezig zijn, voor de flitsapparatuur.

Als alles eenmaal is opgebouwd, zetten we de kat op de tafel en zorgen we dat hij zich goed op zijn gemak voelt, door hem te aaien en met 'm te spelen. Zodra de kat zich op z'n gemak voelt, begin ik met de fotoshoot. Ik maak net zo veel foto's totdat ik zeker weet dat er een stel mooie en leuke foto's tussen zitten. Gemiddeld zal ik zo'n half uur tot een uur bezig zijn met één kat. Een nestje fotograferen duurt uiteraard langer. Ik vind het echter het belangrijkste dat de kat op z'n gemak is, zodat we mooie, natuurlijke foto's kunnen maken.

Ik werk met papierrollen, dit is gemakkelijk en vooral hygiënisch. Eventueel gebruikte dekentjes worden na elke shoot uitgewassen.
Naast de effe
n papierrollen heb ik ook nog wat achtergronden met een print.
Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende achtergrondkleuren: 

In de gallery zie je voorbeelden van deze achtergrondkleuren.

Het gebruik van accessoires kan, maar hoeft natuurlijk niet. Als je accessoires wenst te gebruiken, kun je hier zelf voor zorgen of ik neem wat dingetjes mee na overleg.

Wat verwacht ik van jou als eigenaar? Een vrije ochtend
of middag, omdat je wel een dagdeel nodig hebt voor een fotoshoot, inclusief op- en afbouwen van de studio. Ik wil niet op de klok hoeven kijken, omdat de shoot binnen een bepaalde tijd moet plaatsvinden. Tevens veel geduld, want het zal niet altijd even makkelijk zijn om de kat op de tafel te laten zitten. Hij zal er regelmatig van af (willen) springen. En natuurlijk een kopje thee of fris voor de fotograaf! ;-)

Met bovenstaande punten moet het helemaal lukken om een mooie fotoshoot van jouw kat te maken!