Katten

Fotoshoot 1 kat (inclusief 1 achtergrondkleur en foto's digitaal aangeleverd): € 85,-
Elke volgende kat: € 60,-

Fotoshoot nest kittens tot 4 kittens (inclusief 1 achtergrondkleur en foto's digitaal aangeleverd):
€ 150,-

Bij nestjes groter dan 4 kittens, wordt er € 15,- per extra kitten berekend.

3 Fotoshoots nest kittens tot 4 kittens (3 fotoshoots van het nestje binnen 15 weken, inclusief 1 achtergrondkleur, evt. 1 accessoire
en foto's digitaal aangeleverd): € 295,-
Bij nestjes groter dan 4 kittens, prijzen in overleg

Andere kleur achtergrond: € 25,-


Andere huisdieren

Prijzen op aanvraag


Bijkomende kosten

Reiskosten bedragen: € 0,30 euro/km vanaf postcode 3826 GR (Baak van Katwijk, Amersfoort) tot locatie, retour.
Eventuele parkeerkosten worden achteraf gedeclareerd.

De kosten voor de fotoshoot kun je vooraf voldoen per bankoverschrijving of op de dag zelf via een betaalverzoekje betalen.


Wat krijg je hiervoor?

Binnen 3 weken na de fotoshoot krijg je de foto's (circa 10-15 foto's per kat) digitaal toegestuurd. De foto's zijn eventueel iets bewerkt en van optimale kwaliteit. De foto's kun je zelf afdrukken, zoveel en op welk formaat je maar wilt. Voor een goede kwaliteit raad ik je aan dit wel bij een vakfotograaf te laten doen.

Mocht je de afdrukken via mij willen bestellen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Heb je andere wensen, zoals een foto op canvas, een tuinposter of iets anders, (bijna) alles is mogelijk na overleg. Ook kan ik een mooie digitale fotocollage van de fotoshoot verzorgen. Prijzen zijn op aanvraag.

Tevens ontvang je ook een serie verkleinde foto's welke voorzien zijn van mijn logo. Deze foto's kun je gebruiken voor het internet, je website en e-mail. De foto's zonder dit watermerk mogen zonder mijn toestemming niet geplaatst worden op internet.

Foto's blijven eigendom van de fotograaf en mogen zonder toestemming niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Het inzenden van foto's naar fotowedstrijden of bedrijven is niet toegestaan. Als fotograaf ben ik vrij de foto's (in overleg) voor andere (commerciële) doeleinden te gebruiken.Tip! Verras iemand met een fotoshoot van zijn of haar kat en geef de fotoshoot-cadeaubon cadeau!
Neem contact met mij om deze leuke cadeaubon te bestellen!


Prijzen per januari 2023In gevallen waar deze voorwaarden niet in voorzien, is het oordeel van de fotograaf bindend.